Gangl Borászat
Családunk szőlész-borász hagyományai másfél évszázadra nyúlnak vissza, a poncichter tradíciókat őrizve apáról fiúra szállt a szőlőművelés, bor- és hordókészítés mestersége. A 200 éves, hegybe vájt pincerendszert a belvárostól fertájóra alatt érhetik el a látogatók, ahol a család egykori muzeális termelőeszközei is megtekinthetőek. Szőlőink többnyire a Fertő tó partján, kilenc hektáron teremnek. A szőlőmunkákat a legnagyobb odafigyeléssel magunk végezzük, gondosan ügyelve a környezetkímélő gazdálkodásra. A szortimentben a modern vonalú vörösborokon túl megtalálható családunk büszkesége, a tradicionális módon készült, vadélesztős „nagypapa kékfrankosa” is. A gyors fogyasztásra szánt, friss és ropogós fehérborainkat, valamint rozéinkat modern technológiával készítjük.